_  
 
GEACHTE VRIENDEN EN MENSCHEN

ener FIJNen Nieuwsch..... Binnenkort is het dan zover.....dan komt de CD
"Doos where the Day's" van  DE BRONSTGIETERS  uit enwel op ESC.REC. (www.escrec.com), onze fijne platenboer. De Bronsten zijn hard aan het uitzoeken geweest wat voor een nummers op deze Muziekvasthouder moesten komen. Dit alles gebeurde in de LONGWOOD SOUND & STUDIO in ons oude Kampen.

Zaterdag 20 mei is het dan zover, na 13 jaar zullen de Bronsten van weleer, met al hun vrienden en vriendinnetjes natuurlijk,het podium betreden enwel bij 't Ukien in Kampen (www.ukien.nl).

Ze worden dan bijgestaan met een optreden van niemand minder dan: PFAFF (http://pfaff.musicweb.nl/pfaff), het "muzikale" rambam en rockwonder uit Amsterdam. Tevens zullen de DJ's CETTE TRUC, JEHUDI, BRANDZ de feestelijkheden in en uitluiden. Voor meer info ga naar de website van 't Ukien. Wees er snel bij want het schijnt druk te worden. Wil je komen dan kun je ook via mij reserveren. De entree is 5,50 en er schijnt ook bier geschonken te worden.

Heb je vragen en opmerkingen schroom niet te emailen, haatpost is ook welkom en zal zorgvuldig behandeld gaan worden... Je mag dit schrijfsel ook doorsturen naar jouw vrienden en vriendinnen.... Hoe meer zielsels hoe meer fijnigheid....

Hartelijk gegroet namens de BronstGieters en vooral Hoppa Hop,

Berndz
Generaal de Wetstraat 4 rood
2021XH Haarlem
tel: 0614454660
e.brugman@versatel.nl

 
     
LEVENSLOPER - KASSETTERS - OPTREEDSELS - PLAATJES - PAMFLETTERS - KRITIEKELS - NEERZUIGERS - GREEPJES - LINKERS - PRAATJES - KONTAKTERS